AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulur.

Kahve falında pirinç şehriye görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yığını görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere dökülmüş pirinç görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç içinde karınca görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu pirinç yemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir