AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli pirinç pilavı görmek

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında etli pirinç pilavı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş pirinç pilavı görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yaptığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında pirinç pilavı vermek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, darda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir