AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, üzgün olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında etli pirinç pilavı görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek rahatının ve gelirinin artacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilav yemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, gergin olacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı yemek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pilav ve et yemek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, stresli bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilavlı et yemek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir