AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide pirinç görmek

Kahve falında camide pirinç görmek

Kahve falında camide pirinç görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yalnız hissetmeye, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, büyük takdir toplanacağına işarettir.

Kahve falında camide pirinç gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında camide pirinç görmek kendi işinin başına geçeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç kaynatmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı vermek uzun bir süre boyunca çekeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında pirinç makarna görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çuval çuval pirinç görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış pirinç görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pirinç torbası görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanık pirinç görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir