AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pirinç görmek

Kahve falında siyah pirinç görmek

Kahve falında siyah pirinç görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yeni işlere girileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Kahve falında siyah pirinç gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında siyah pirinç görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç yıkamak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında pirinç tanesi görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı yemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç yere dökmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir poşet pirinç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak pirinç görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ pirinç görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir