AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç saymak

Kahve falında pirinç saymak

Kahve falında pirinç saymak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç saymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Kahve falında pirinç saymak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık para saymak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının para saydığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Kahve falında eski kağıt para saymak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gün saymak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında boncuk saymak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın saydığını görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret eder.

Kahve falında küçük altın saymak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir