AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pirinç vermek

Kahve falında birine pirinç vermek

Kahve falında birine pirinç vermek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine pirinç vermek gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında ıslatılmış pirinç görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden pirinç almak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinci kurtlu görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç yıkadığını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette pirinç görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş pirinç görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir