AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Maddi imkanlarınızı kullanarak hayatınızda fark yaratabilirsiniz ya da maddi koşullara bağlı yaratabileceğiniz farkları çevrenize göstermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç bulgur görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur pirinç görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir