AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur köftesi görmek

Kahve falında bulgur köftesi görmek

Kahve falında bulgur köftesi görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Kahve falında bulgur köftesi gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında bulgur köftesi yapmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak içinin hafifleyeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgurlu köfte yemek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bulgurla köfte yapmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgurlu köfte görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, ilim irfan öğreneceğine inanılır.

Kahve falında köftelik bulgur görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir