AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetlerinin açılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, karlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında pirinç bulgur görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur pirinç görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek adından konuşulur olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir