AnaSayfa / Genel / Kahve falında piliç eti yemek

Kahve falında piliç eti yemek

Kahve falında piliç eti yemek eline hayırlı kazançların geçeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında piliç eti yemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında piliç eti yemek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında piliç eti pişirmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında piliç eti görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış piliç yemek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş piliç yemek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş piliç görmek yaşama isteğinin artacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk piliç görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı piliç görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir