AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilavda böcek görmek

Kahve falında pilavda böcek görmek

Kahve falında pilavda böcek görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pilavda böcek gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Kahve falında pirinç pilavında böcek görmek daha fazla başarı kazanılacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında pilavın içinde böcek görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, ulvi kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında pilavda böcek görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav yoğurt görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilav kuru fasulye görmek şen kahkahalar atacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye pilav görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pilavlı et yemek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç pilavı yapmak ve yemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir