AnaSayfa / Genel / Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, huzur ve kazanç getireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında pıhtılaşmış kan gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pıhtı kan görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, hasret çekenlerin buluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek kötü gidişe dur denileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kan pıhtısı görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pıhtı görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında birini öldürmek ve kan görmek günlerini hastanede geçireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir