AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan pıhtısı doğurmak

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pıhtı kan görmek rahat nedir öğreneceğine, düzeninin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında kan pıhtısı görmek Tövbe Edeceğine, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında pıhtı görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında balık doğurması görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, uzun yıllar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir