AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan pıhtısı görmek

Kahve falında kan pıhtısı görmek

Kahve falında kan pıhtısı görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında kan pıhtısı gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, şansın önünün kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında pıhtı kan görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pıhtı görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kan yağdığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir