AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldürmek ve kan görmek

Kahve falında birini öldürmek ve kan görmek

Kahve falında birini öldürmek ve kan görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, geçim derdi yaşayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, gülüp eğleneceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini öldürmek ve kan gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında birinin kanlar içinde öldüğünü görmek keyfin bozulacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında kanlar içinde ölmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini öldürüp kan görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, rakiplerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında kan kaybından ölmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan gelerek ölmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde öldüğünü görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmek kan görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında fare öldürmek kan görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir