AnaSayfa / Genel / Kahve falında pıhtı kan görmek

Kahve falında pıhtı kan görmek

Kahve falında pıhtı kan görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pıhtı kan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında kan pıhtısı görmek hem moral hem de çareler bulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan pıhtısı tükürmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında kan pıhtısı kusmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pıhtılaşmış kan görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında pıhtı kan görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kan pıhtısı doğurmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işarettir.

Kahve falında pıhtı görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir