AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek

Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek

Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kanlanmış birini gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında kan çanağı göz görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kan görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinde kan görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gözü kanlanmış görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, aile hayatının hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında gözü kanlanmış birini görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kan görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kazancın arttırılacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinden kan akmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir