AnaSayfa / Genel / Kahve falında pide satın almak

Kahve falında pide satın almak

Kahve falında pide satın almak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işlere nazar değeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında pide satın almak gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında pide satın almak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, saygın biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden pide almak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine pide vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında etli pide yediğini görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek herkesin desteğinin alınacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Kahve falında pide almak mülk edinme planlarının ertelenmesine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peynirli pide görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pastırmalı pide görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir