AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden pide almak

Kahve falında birinden pide almak

Kahve falında birinden pide almak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, problemlerinin biteceğine, insanları kıracağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden pide almak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında ramazan pidesi almak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı pide yemek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı pide dağıtmak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş pide görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında fırında pide görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek pidesi görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında büyük pide görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir