AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine pide vermek

Kahve falında birine pide vermek

Kahve falında birine pide vermek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine pide vermek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüden pide almak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş pide görmek işlerin aksayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Kahve falında ekmek pide görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük pide görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otlu pide görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Kahve falında pide görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında etli pide görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir