AnaSayfa / Genel / Kahve falında pide almak

Kahve falında pide almak

Kahve falında pide almak o masumların bedduasını alacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında pide almak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ramazan pidesi almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurtalı pide görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden pide almak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak pide görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında pide satın almak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pide yediğini görmek yarasını saracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet eder.

Kahve falında fırından sıcak pide almak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında yanık pide görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir