AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastırmalı pide görmek

Kahve falında pastırmalı pide görmek

Kahve falında pastırmalı pide görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında pastırmalı pide gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Kahve falında pastırmalı pide görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pastırma aldığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pastırma görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pastırma yapmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Kahve falında pastırma yediğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pastırma pişirmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pastırmalı yumurta görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir