AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli pide yediğini görmek

Kahve falında etli pide yediğini görmek

Kahve falında etli pide yediğini görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayat boyu desteği olacağına, istemediği halde borçlanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında etli pide yediğini gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında etli pide yediğini görmek daha kötü günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında pide yediğini görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında etli pide yemek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Kahve falında etli pide görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında kıymalı pide yaptırmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ramazan pidesi görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir