AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir dilimlemek

Kahve falında peynir dilimlemek

Kahve falında peynir dilimlemek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yakın çevresine fikir danışacağına alamet eder.

Kahve falında peynir dilimlemek gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında peynir dilimlemek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek dilimlemek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında limon dilimlemek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz dilimlemek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Kahve falında domates dilimlemek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında portakal dilimlemek böylece hayata yeniden sarılacağına, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Kahve falında et dilimlemek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, zorluklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir