AnaSayfa / Genel / Kahve falında petek bal almak

Kahve falında petek bal almak

Kahve falında petek bal almak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalettir.

Kahve falında petek bal almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Kahve falında petek balı yemek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında petek bal yemek maddi açıdan rahat edileceğine, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Kahve falında bal peteği yemek şükür içinde bir hayat süreceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında arı bal peteği görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında bal petek yemek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Kahve falında petek bal satın almak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında petekli bal almak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında petek bal yediğini görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir