AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarında kıl görmek

Kahve falında ayaklarında kıl görmek

Kahve falında ayaklarında kıl görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarında kıl gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Kahve falında ayak kıllarını görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın altında kıl görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağında kıl görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında ayak kıllarını kesmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarında kıl görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir