AnaSayfa / Genel / Kahve falında peri görmek

Kahve falında peri görmek

Kahve falında peri görmek başarıya giden yolların açık olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, onu uyaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, satışların düşeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine yorulur.

Kahve falında peri gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Kahve falında peri görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dilek perisi görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perili ev görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini peri olarak görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kanatlı peri görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında peri bacaları görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında cin peri görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında küçük peri görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir