AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin peri görmek

Kahve falında cin peri görmek

Kahve falında cin peri görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, büyük paralara sahip olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulmaktadır.

Kahve falında cin peri gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Kahve falında cin peri görmek anne baba duası alınacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Kahve falında cin ve peri görmek psikolojik olarak toparlanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peri bacaları görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında peri olduğunu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında dilek perisi görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, oldukça büyük başarılara delalet etmektedir.

Kahve falında su perisi görmek bunu da herkese ilan edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peri bacalarını görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peri olmak işten ve güçten el etek çekileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir