AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük peri görmek

Kahve falında küçük peri görmek

Kahve falında küçük peri görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bol nimete kavuşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bebek sahibi olunacağına, özgüveninin artacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük peri gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında küçük peri görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında peri görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iyilik perisi görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yanlış yollardan döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peri bacası görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peri bacalarını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini peri olarak görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında cin peri görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında perili ev görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir