AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdesiz ev görmek

Kahve falında perdesiz ev görmek

Kahve falında perdesiz ev görmek çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında perdesiz ev gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ev perdesi görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eve perde yaptırmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Kahve falında eve perde asmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve perde diktirmek ilişkiye huzurun geleceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında perdesiz ev görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Kahve falında perdeli ev görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eve perde asmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve perde takmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir