AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev perdesi görmek

Kahve falında ev perdesi görmek

Kahve falında ev perdesi görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, helal rızka sahip olunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında ev perdesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Kahve falında perdeli ev görmek rahat rahat yaşayacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında evde perde görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve perde diktirmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve perde yaptırmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni eve perde asmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve perde asmak varolan borçların ödeneceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında eve perde takmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında ev perdesi görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir