AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeli ev görmek

Kahve falında perdeli ev görmek

Kahve falında perdeli ev görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında perdeli ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında eve perde asmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev perdesi görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve perde yaptırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında perdesiz ev görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eve perde asmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında evde perde görmek maddi gücünün eksileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perdeli ev görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine işarettir.

Kahve falında eve perde diktirmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir