AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve perde yaptırmak

Kahve falında eve perde yaptırmak

Kahve falında eve perde yaptırmak masraflarının azalacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eve perde yaptırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında perdeli ev görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulur.

Kahve falında yeni eve perde asmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve perde diktirmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında perdesiz ev görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve perde yaptırmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında eve perde asmak düşmanlarla beraber oturmaya, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında ev perdesi görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında evde perde görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir