AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdelerin yandığını görmek

Kahve falında perdelerin yandığını görmek

Kahve falında perdelerin yandığını görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında perdelerin yandığını gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında perdelerin yandığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde tokası görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde satın almak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında saten perde görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perde ölçüsü almak yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne perde inmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayatının daha kolay olacağına delalettir.

Kahve falında balkon perdesi görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife perde görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir