AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde sökmek

Kahve falında perde sökmek

Kahve falında perde sökmek can bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında perde sökmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında perde sökmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı sökmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında çiviyi sökmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında düğme sökmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kumaş sökmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında odun sökmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozet sökmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir