AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının önünde çiçek görmek

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde çiçek gördüyseniz:

  • Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır.

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kapının önünde çok ayakkabı görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kapı önünü temizlemek şansının ve bahtının açılacağına, refaha erileceğine delalettir.

Kahve falında kapının önünü kazmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kapının önünde su görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının önünü kalabalık görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kapının önünde terlik görmek çok iyi yerlere geleceğine, hoşluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapının önünü sulamak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir