AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam önünde çiçek görmek

Kahve falında cam önünde çiçek görmek

Kahve falında cam önünde çiçek görmek özlemelerin son bulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, itibar kazanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalettir.

Kahve falında cam önünde çiçek gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Kahve falında camın önünde çiçek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam önünde çiçek görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cam önünde oturmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde çiçek görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında pencerenin önünde çiçek görmek çok büyük adımlar atacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kapının önünde çiçek görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet eder.

Kahve falında cam güzeli çiçeği görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında cam vazoda çiçek görmek makbul olmayan işler yapacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir