AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar izlemek

Kahve falında kar izlemek

Kahve falında kar izlemek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında kar izlemek gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kar izlemek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kar yağmasını izlemek ferahlayacağına, esenleyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar yağışını izlemek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağdığını izlemek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kar yağarken izlemek esenliğe kavuşulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında uyuyan birini izlemek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Kahve falında izlediğin diziyi görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir