AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye kar yağdığını gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Kahve falında kabeye kar yağdığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek işlerin başına geçeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında üzerine kar yağmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında işyerine kar yağdığını görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kar yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kışın kar yağdığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında gece kar yağdığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir