AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan kar seyretmek

Kahve falında camdan kar seyretmek

Kahve falında camdan kar seyretmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan kar seyretmek gördüyseniz:

  • Daha fazla zaman geçirmek istediğiniz bir kişiyi bilgilendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında camdan kar seyretmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan seyretmek çok büyük zorluklar çekeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan dışarıyı seyretmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kar seyretmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğün seyretmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon seyretmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik seyretmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir