AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden yağmur seyretmek

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Kahve falında pencereden yağmur seyretmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmuru seyretmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında pencereden seyretmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yarasını saracağına yorulur.

Kahve falında yağmur seyretmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Kahve falında yağmuru seyretmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden yağmur yağdığını görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir