AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ışık görmek

Kahve falında yanan ışık görmek

Kahve falında yanan ışık görmek yani babasına benzeyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yanan ışık gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında evde yanan ışık görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, yalnız hissetmeye delalet etmektedir.

Kahve falında ışığı yanan ev görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, günahlarının affedileceğine işarettir.

Kahve falında ışıkları yanan cami görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yanan ışık görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışıkları yanan ev görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında spot ışık görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında ışıklı cadde görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında kuvvetli ışık görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir