AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta bir ışık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak hem de sevdiklerinin olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek yolculuğa çıkmaya, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir