Kahve falında dışarıyı izlemek

Kahve falında dışarıyı izlemek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dışarıyı izlemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kendini dışarıdan izlemek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıyı izlemek her zaman hakkına sahip çıkacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıda duş almak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, gülüp eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıda yatak görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece dışarı çıktığını görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında gece dışarıda gezmek gelmek istediği noktalara geleceğine, zarar etmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir