AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere kenarı görmek

Kahve falında pencere kenarı görmek

Kahve falında pencere kenarı görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında pencere kenarı gördüyseniz:

  • Özgüveninizin düşüşü yapabileceklerinizi kısıtlayabilir, tuzaklara kapılmayın.

Kahve falında pencere kenarında oturmak yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere kenarı görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarından geçmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında yürümek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarına oturmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında göl kenarı görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir