AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere açtığını görmek

Kahve falında pencere açtığını görmek

Kahve falında pencere açtığını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, önün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere açtığını gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında pencere açtığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında acik pencere görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında aç kedi doyurmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, canını ve malını hiçe sayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşinin aç olduğunu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açlıktan bayılmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında evin kapısını açamamak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözünü açamamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka açanı görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir