AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka açanı görmek

Kahve falında yufka açanı görmek

Kahve falında yufka açanı görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, moralin bozulacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yufka açanı gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Kahve falında yufka açan birini görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yufka açanları görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka açan görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka açanı görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yufka açtığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yufka açtığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yufka açtığını görmek bol bol moral depolanacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında baklava yufkası görmek yüzünün hep güleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir