AnaSayfa / Genel / Kahve falında açlıktan bayılmak

Kahve falında açlıktan bayılmak

Kahve falında açlıktan bayılmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, dünya malına kavuşulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında açlıktan bayılmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında açlıktan bayılmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında numaradan bayılmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında başı dönüp bayılmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının bayıldığını görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda bayılmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette bayıldığını görmek mal ve para kazanılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin bayıldığını görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hayaller kurulacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken bayılmak ümitlerinin son bulacağına, kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir