AnaSayfa / Genel / Kahve falında acik pencere görmek

Kahve falında acik pencere görmek

Kahve falında acik pencere görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hasta ve zor geçireceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acik pencere gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Kahve falında acik pencere görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında pencere açtığını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında aç insanı doyurmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fal açtırmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aç bebek doyurmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında börek açtığını görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında aç aslan görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek açtığını görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir